Captura de identitate cu date biometrice

Preluarea rapida si la cele mai inalte standarde a informatiilor text si a fotografiilor din documentele de identitate si transpunerea automata in campuri special create / baze de date etc.
photo

Captura de identitate cu date biometrice este cel mai des folosita pentru scanarea documentelor de identitate, a pasapoartelor si a altor carduri cu informatii personale. Serviciul va permite sa strangeti si sa gestionati informatiile personale intr-un timp scurt, fara completarea formularelor fizice sau a campurilor dintr-un formular electronic. Prin folosirea tehnicilor avansate de procesare OCR (Optical Character Recognition), serviciile va asigura preluarea imaginilor  digitale la cea mai inalta calitate, dar si a informatiilor textuale ce pot fi ulterior integrate cu sisteme de gestionare a bazelor de date.

ScanID

Avantaje

  • Reducerea cu pana la jumatate a timpului necesar captarii datelor personale
  • Acuratetea informatiilor text
  • Calitate foarte buna a imaginilor preluate
  • Transfer automat al informatiilor in bazele de date aferente
  • Eliminarea riscului de erori umane la introducerea manuala a datelor

Captura de identitate cu date biometrice asigura preluarea la cele mai inalte standarde a informatiilor text si a fotografiilor, indiferent de culoarea de background, fontul sau alte caracteristici ale cardului de identitate si transpunerea lor automata in campurile prevazute special pentru aceste informatii. Astfel, dispar procesele migaloase de transcriere manuala, fotocopiere, introducere manuala a informatiilor in baza de date, arhivare etc.

DocSys ofera servicii integrate de captura identitate cu date biometrice, facilitand accesul la informatii esentiale si reducand considerabil timpul necesare procesarii lor.


Pentru mai multe detalii despre acest serviciu si preturi ne puteti scrie un mesaj sau contacta.

Tel/fax: Tel: +40 21 319 52 20 | Email: office@docsys.ro

Vreau mai multe detalii  –sau–  Pagina producatorului

Date de contact
Detalii despre produse