Scanare carte veche si documente rare

Acces rapid si facil la informatie valoroasa prin transpunerea in format electronic a cartilor / documentelor rare, fara a afecta starea de prezervare a acestora
photo

Scanarea de carte veche este o solutie tot mai des folosita la nivel global pentru conservarea, prezervarea colectiilor si accesul facil al utilizatorului la informatie. Solutia asigura accesul instant la informatie valoroasa, fara a afecta starea de conservare a originalului si poate fi folosita pentru documente de patrimoniu ca: incunabule, carti rare, manuscrise, stampe, fotografii, periodice de epoca etc.

Avantaje

  • Posibilitatea accesarii si consultarii materialelor indiferent de programul bibliotecii
  • Acces instant la documente,  din orice locatie, la orice ora si de pe orice device (computer, tableta, telefon etc.)
  • Prezervarea originalului prin mentinerea sa in stare de conservare
  • Redarea fidela a continutului informatiei
  • Pastrarea formei originale a documentului, indiferent de tipul acestuia (carti, reviste, colectii de ziare etc.)

Scanarea de documente traditionale in scopul conservarii, prezervarii colectiilor si accesului facil al utilizatorului la informatii este o metoda folosita cu preponderenta in bibliotecile din intreaga lume, pentru crearea bibliotecilor virtuale care permit repunerea in circulatie a unor carti/articole/periodice etc., altfel  inaccesibile datorita vechimii si unicitatii lor. Daca primele procedee presupuneau dezmembrarea volumului, astazi, tehnicile moderne permit scanarea documentelor rare fara a afecta starea acestora.

DocSys foloseste cele mai noi tehnici de scanare, asigurand o solutie complet integrata de conversie in format electronic. Procesul de manipulare a documentelor, trasfer si digitizare garanteaza o productivitate ridicata si mentinerea integritatii fizice a documentului. 


Pentru mai multe detalii despre acest serviciu si preturi ne puteti scrie un mesaj sau contacta.

Tel/fax: Tel: +40 21 319 52 20 | Email: office@docsys.ro

Vreau mai multe detalii

Date de contact
Detalii despre produse