Scanerele de birou de mare viteza de la Avision sunt ideale pentru a va ajuta sa digitizati intr-un timp record o cantitate mare de documente de birou sau documente personale.

Afla mai multe

Scanarele de carte va ajuta sa digitizati informatii importante, fara a afecta starea de prezervare a documentului (carti vechi, manuscrise etc.)

Afla mai multe

Ideale pentru radiografii, fotografii sau picturi de sticla, scanerele radiologice va asigura imagini de cea mai buna calitate

Afla mai multe

Eficientizarea operatiunilor de scanare prin reducerea timpului si costurilor scanarii cu ajutorul scanerelor de mare viteza.

Afla mai multe

Echipamentele de microfilmare sunt solutia perfecta pentru digitizarea informatiei disponibile pe microfilm, asigurand astfel acces rapid si posibilitatea de refolosire si distributie a informatiei esentiale.

Afla mai multe

Echipamentele IDscan sunt ideale pentru scanare cu captura automata de date (text si imagine) de pe carti de identitate, buletine, pasapoarte, permise de conducere si nu numai, indiferent de backgroundul sau de forma acestora.

Afla mai multe

Echipamentele pentru captura semnaturii electronice cu date biometrice sunt solutia perfecta pentru companiile care vor sa-si micsoreze consumul de hartie, dar si pentru organizatiile care vor sa economiseasca timp cu semnarea contractelor si documentelor oficiale.

Afla mai multe

Echipamentele de captura poza de identitate cu date biometrice permit captarea instanta a fotografiilor de identitate si verificarea acestora conform standardelor ICAO, ISO si alte reglementari locale.

Afla mai multe

Sisteme performante de expunere, vitrinele Frank pun in valoare orice exponat, oferindu-va multiple posibilitati de prezentare

Afla mai multe

Usor de instalat, balamelele speciale de la Manfred Frank sunt o solutie inovativa pentru vitrine, usi, panouri de sticla etc.

Afla mai multe

CargoGuard este solutia optima pentru transportul in siguranta al bunurilor dumneavoastra, oriunde in lume

Afla mai multe

Economisiti spatiu de depozitare si pastrati bunurile in cele mai bune conditii cu ajutorul dulapurilor si vestiarelor metalice

Afla mai multe

Servicii complete de intretinere si mentenanta pentru echipamente, contracte personalizate de service, reparatii pe loc si garantii pentru o gama variata de scanere si echipamente micrografice

Afla mai multe